skip to Main Content

WAT IS ZUMBA?

Zumba is een dans training geïnspireerd door Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance op een leuke en verfrissende manier. Het is de perfecte workout. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie
Live groepslessen
Bij dani zumba krijg je de begeleiding die je nodig hebt en word je flink gemotiveerd om net dat schepje er bovenop te doen. Met goede moves en swingende muziek, dans jij jezelf door die 55 minuten heen.
Er worden veel verschillende soorten dansstijlen gebruikt. Dit zorgt voor een gevarieerde, leuke les. De muziek brengt je in de salsa, merengue, cumbia afrika sfeer Deze dansstijlen maken de lessen een echt feest. Het mooie van Zumba is dat je met soepele bewegingen, leuke choreografie en opzwepende muziek, je ook nog eens gewicht verliest conditie opbouwt , je hoeft geen danser te zijn het maakt niks uit als je niet goed kunt dansen als je maar geniet en bewegen is altijd goed.

Heb je nog vragen? stuur mij een mailtje ddafje@gmail.com. Proefles is altijd mogelijk.

Mijn naam is Danielle, als zumba instructrice wil ik mijn passie dans met jou delen, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen kunt dansen en ook nog aan je conditie kan werken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan langs en dans mee! Want iedereen kan dansen!!!

Binnenkort start ik met nieuwe groepen op de maandag, dinsdag en vrijdag.
Via het formulier kan je alvast je voorkeur opgeven.
proefles eerste keer € 6,00  losse les €7,50 10 x all in stempel kaart € 65,00 maandkaart €25 euro (1x per week les)

We starten vanaf 13 januari op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur
en op woensdagochtend van 9.30 tot 10.30

Back To Top