skip to Main Content

Rommelmarkt 8 juli 2017

   8 Juli 2017

Op 8 juli 2017 organiseert Overdie Ontmoet een rommelmarkt. Van antiek tot huisvlijt, op deze dag kan je van alles kopen en verkopen op het terras en op de aangewezen plekken om het gebouw heen. Op deze dag is het mogelijk om deze spullen te verkopen of juist te kopen. Onder het genot van een consumptie op het terras van ons gezellige eetcafé kunt u rustig de spullen bekijken. De markt begint om 10:00 uur in de ochtend en duurt tot 16:00 uur in de namiddag. Deelnemen aan de markt is gratis.

Wil u op deze dag graag iets verkopen op de rommelmarkt? Een plek reserveren is verplicht. Zodoende kunnen wij inschatten hoeveel plekken we moeten inrichten/ reserveren. U kunt u plek reserveren door een e-mail te sturen naar info@overdieontmoet.org of langs komen op de Arcadialaan 250.

Het eetcafé is nog geruime tijd open na de sluiting van de rommelmarkt. Overdag kunt u lunch nuttigen van de kleine kaart en in de avond wordt een dag hap tegen een kleine bedrag uitgeserveerd.

Voor vragen of meer informatie kun je kijken op www.overdieontmoet.org, op de facebook pagina Overdie Ontmoet stichting.

Deelnemers kunnen vanaf 08:00 uur uw plek inrichten.

Spelregels Rommelmarkt

Op zaterdag 08 juli 2017 van 10.00 – 16.00 uur vindt er een rommelmarkt plaats op het terras Overdie Ontmoet.

Voor bezoekers: Toegang is gratis.
Voor verkopers:
Vanaf 08.00 uur kunt u uw buiten plek inrichten. Gereserveerde plekken dienen afgenomen te worden. Een plek van 2 x 2 m. U kunt niet meerdere plekken reserveren.

Reserveren van een plek kan via Overdie Ontmoet via e-mail info@overdieontmoet.org

Regels en afspraken:
Na afloop mag u geen spullen of afval achterlaten. U staat tot 16.00 met uw spullen om alle bezoekers de gelegenheid te geven deze te kopen.

Overdie Ontmoet deelt de plekken in. Overdie Ontmoet is niet aansprakelijk voor schade of vermissingen. U mag geen etenswaren verkopen.

Open vuur is verboden.

Back To Top